Badrumsrenovering

Behöver du göra en badrumsrenovering? Vi gör badrumsrenoveringar tryggt och säkert enligt säkerhetsföreskrifter och med försäkringar. Vi på Snickarn’ i Göteborg kan stolt säga att vi renovera badrum Göteborg med högsta kvalité  på utfört arbete och lämnar dessutom garanti på jobbet. Att renovera sitt badrum ökar värdet på din bostad för att inte tala om levnadsstandarden i hemmet!

Vi kommer gratis ut och tittar på vad som behöver göras med din badrumsrenovering göteborg. När vi är överens med dig om vad som ska göras och vilka material med mera som ska användas i ditt badrum så kan vi ställa ut en offert som du kan ta emot via email. Svarar du ja på den så börjar vi planera ditt arbete.

Fönsterrenovering

Vi är duktiga på  all typ av fönsterbyte och renovering som du kan tänka dig. Det krävs lite erfarenhet när man arbetar med fönster då de finns i alla typer av material och konstruktioner. Som tur är har vi gjort detta sedan vi startade och vi har specialister inom att göra i ordning och byta fönster Göteborg.

Fönsterrenovering Göteborg är något som behövs då fönster försämras konstant då de utsätts för både väder och vind. Det hårde och omväxlande klimatet i Sverige som frost och regn tar till slut ut sin rätt på ett fönster och då behöver de renoveras. Man kan ofta renovera ett fönster även om man tror att det är för sent. Det kostar inget att få en offert så hör av dig till oss kontaktar vi dig.

Köksrenovering

Behöver du renovera ditt kök? Du kan enkelt öka både trivseln och smartheten i ditt kök genom vår köksrenovering. Vi ger gratis offert på din köksrenovering Göteborg. Efter vi bokad en tid kommer vi ut och kollar och pratar planering med dig. En renovering av köket är ofta ett gigantiskt lyft för huset och en klok investering.

Vill du göra en liten renovering så att köket ser nyare ut eller vill byta köksluckor Göteborg? Planeringen kanske inte fungerar perfekt just nu och du vill ha ett modernare kök? Inga problem, vi löser det. Tänk bara på att ju mer som ska göras desto längre tid vill vi ha på oss att planera. Skriv så utförligt som du bara kan i offertförfrågan!

Golvslipning

Våra samlade kunskaper inom golvslipning och golvläggning Göteborg sträcker sig decennier tillbaka. Snickarn’ i Göteborg är en golventreprenör som utför golvslipning Göteborg och läggning av parkett- och trägolv med flera. Vi hjälper dig även med listsättning, trapprenovering och underhåll som du kan tänkas behöva.

Vår kundbas består av både privatpersoner och företagskunder som vill ha större och mer komplexa ytbehandlingar utförda. Dessa kan vara infärgning, lutning och användning av pigmenterade oljor som verkligen ställer sliparbetet på prov. Vi har lagt alla typer av golv, i alla typer av hus, med alla typer av material du kan tänka dig.

Att lägga golv är svårt när man inte har erfarenhet och kunskap. Gör du fel från början är det stor risk att det inte går att rädda fram mot slutet. Det är ofta smartast att ta in någon som kan från start. Hör av dig till oss och fråga angående just ditt golv eller din yta som behöver behandling.

Offertförfrågan

Vi arbetar med:

 • Golvslipning
 • Vattenskador
 • Fönsterrenovering
 • Kakelsättare
 • Trappslipning
 • Altan
 • Badrum
 • Terass
 • Köksrenovering
 • Badrum
 • Staket
 • Ombyggnation

Vi Arbetar i

Göteborg, Mölndal, Borås, Hisingen, Trollhättan, Falkenberg, Kungälv, Alingsås, Falkenberg, Kungsbacka, Floda, Veddinge m.m.