Badrumsrenovering

Är du i behov av en badrumsrenovering? Vårt företag utför badrumsrenoveringar enligt de säkerhetsföreskrifter som finns. Vi har även rätt sorts försäkringar. Det innebär att du hos oss får en badrumsrenovering utförd på ett tryggt och säkert sätt. Med oss på Snickar’n i Göteborg får du en renovering av ditt badrum med högsta kvalitet. Dessutom lämnar vi garanti på utfört arbete. Det är smart att renovera badrummet, då det ökar din bostads värde.

Vi kan komma ut på ett kostnadsfritt besök för att kontrollera exakt vad för slags badrumsrenovering Göteborg du har behov av. Vi kan tillsammans komma överens om vad som ska göras och vad för material som ska användas. Efter det får du en offert via mail. Accepterar du den så påbörjar vi planeringen av arbetet.

Fönsterrenovering

Vårt förtag kan även erbjuda dig fönsterrenovering Göteborg så väl som att vi utför fönsterbyte. Fönster kommer i en mängd material och utföranden, så det krävs rätt sorts kunskap för att renovera eller byta fönster. Det har vi. Vi har jobbat med detta i många år och har även specialister som kan allt om fönsterrenovering och fönsterbyte.

Fönster utstår väder och vind året om och slits mer då åren går. Det gör att de kan behöva fönsterrenovering Göteborg. Sverige har ett växlande väder, med snö, frost, regn, sol om vartannat. Det påverkar dina fönster och kräver att de renoveras efter ett tag. Du kan få en kostnadsfri offert av oss.

Köksrenovering

Om du är i behov av att renovera ditt kök, så är även det en av våra tjänster. En köksrenovering ökar trivseln i hemmet, så väl som att det ökar värdet på din bostad. Hos oss kan du få en kostnadsfri offert på en köksrenovering Göteborg. Boka en tid med oss, så att vi kan kolla vad som behöver göras. Vi kan tillsammans komma fram till vad för form av renovering ditt kök behöver.

Du kan välja att renovera köket helt och hållet, göra vissa delar, eller bara byta köksluckor Göteborg. Eller är det så att du vill ha en ny planlösning och ett modernt kök? Vi kan lösa det mesta som har med renovering av kök att göra. När du gör en offertförfrågan, se till att vara så utförlig du kan med det du vill ha hjälp med.

Golvslipning

Hos oss på Snickar’n kan du även få hjälp med golvslipning. Vi har en bred erfarenhet inom detta område och har jobbat med det i flera årtionden. Vi är en golventreprenör som kan hjälpa dig med golvslipning i Göteborg. Dessutom kan vi detta med att lägga nytt golv. Det oavsett om det är parkettgolv, trägolv eller andra typer av golv. Utöver det erbjuder vi även trapprenovering, listsättning, underhåll och mycket mer.

Vi vänder oss till både företag och privatpersoner. Vi kan också utföra större projekt som ytbehandling av golv. Då handlar det bland annat om lutning, infärgning eller pigmenterade oljor för golvet. Vi kan lägga alla typer av golv i alla former av bostäder och fastigheter.

Det kan vara svårt att lägga golv om man inte har de rätta kunskaperna. Det är därmed bättre att ta in ett proffs så att det blir korrekt gjort. Du är välkommen att kontakta oss, för att få reda på mer.

Skicka snabboffert

  Vi arbetar med:

  • Golvslipning
  • Vattenskador
  • Fönsterrenovering
  • Kakelsättare
  • Trappslipning
  • Altan
  • Badrum
  • Terass
  • Köksrenovering
  • Badrum
  • Staket
  • Ombyggnation

  Vi Arbetar i

  Göteborg, Mölndal, Borås, Hisingen, Trollhättan, Falkenberg, Kungälv, Alingsås, Falkenberg, Kungsbacka, Floda, Veddinge m.m.