Välkommen! Behov av bygghjälp? Slå oss en signal 031 - 308 81 57 ...eller klicka för Gratis offertförfrågan

Offert Utan Kostnad!

Fyll i offertförfrågan så noggrant som möjligt så kontaktar vi dig för eventuell besiktning och offert.

Garanterat Nöjd

Eftersom vi är säkra på att vi kommer göra ett bra jobb lämnar vi garanti på utfört arbete.

Avdragsgillt

Du kan använda ROT-avdrag hos oss vilket innebär att du kan dra av 30 % på arbetskostnaden.

Snickare Härryda

När du anlitar oss som din snickare i Härryda ser vi till att du får mycket för dina pengar. Vi har stor kunskap inom snickeri och jobbar alltid extra hårt för att göra dig som kund nöjd. Eftersom vi har passion för vårt yrke har vi hittills mött och överskridit våra kunders krav och önskningar. Vi på Snickarn’ i Göteborg tar gärna emot önskemål från dig och har en noggrann planering för att möta dina behov.

Snickarn’ i Göteborg har haft hand om alla sorters jobb, stora som små. Du är varmt välkommen att kontakta oss via offertförfrågan på den här sidan. Beskriv då gärna ditt ärende så noggrant som möjligt så kontaktar vi dig för bokning av eventuell besiktning och sedan får du en offert.

Vi är yrkesverksamma och vet hur saker och ting går till inom bygg men du får gärna vara med och säga ditt också! Vi välkomnar dig att ge dina åsikter under byggets gång. Skulle du vilja vara med och snickra är det också välkommet. Vår största prioritet är att lämna dig nöjd och glad över resultatet och vi tror att en god kundkontakt är grundpelaren för detta.

Det finns många verksamma snickare Härryda men ingen har lika mycket kärlek till snickeri som vi har! Vi är ett gött företag med ett gäng goa gubbar. Kontakta oss om du behöver hjälp att snickra!

Skicka snabboffert

  Badrumsrenovering

  Är det dags för en badrumsrenovering i Härryda? Vi vet hur man utför badrumsrenoveringar både säkert och snyggt. Vi följer alla säkerhetsföreskrifter och har även heltäckande försäkring. Snickarn’ i Göteborg är stolta över att renovera badrum Härryda med mycket hög kvalitet. Vi ger även en garanti på utfört arbete så du kan känna dig lugn när du anlitar oss. Att renovera badrummet är något som höjer värdet på bostaden samtidigt som det gör att man trivs bättre.

  Vi kommer gärna ut och kikar på vad som behöver göras under din badrumsrenovering Härryda, och det kostar inget att få en offert från oss. När vi kommit överens om material och stil på renoveringen skickar vi ut en offert via mail. Tackar du ja till offerten börjar vi direkt planera in arbetet.

  Fönsterrenovering

  Vi vet hur man utför fönsterbyte och renovering på bästa sätt. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med fönster vilket är bra eftersom det finns många sorters material och byggtekniker. Vi har sedan starten arbetat med att byta fönster Härryda och vi ser oss själva som specialister inom området.

  Fönsterrenovering Härryda är nödvändigt då fönstrets skick försämrats av nederbörd och vindar som slår. Vi har hårt klimat i Sverige med både frost och regn och efter ett antal år tar det ut sin rätt på våra fönster. Då är det bra att renovera fönstret, väntar man för länge kan man behöva byta ut fönstret helt. Om du funderar på om det är dags för en fönsterrenovering i Härryda kan du kontakta oss så kommer vi ut och kikar på dina fönster!

  Köksrenovering

  Dags att renovera köket? Det är smart att renovera köket i sin bostad för att både öka dess värde och graden av trivsel. När det kommer till köksrenovering Härryda ger vi alltid en kostnadsfri offert! När du fyllt i offertförfrågan, gärna så noggrant som möjligt så kommer vi ut till dig och kollar på vad som skall göras och går igenom planeringen av arbetet med dig. När man utför en köksrenovering i Härryda gör det ofta stor skillnad för bostaden och det är ofta en smart investering. Skulle du vilja byta köksluckor Härryda så står vi gärna till tjänst med det! Vill du göra en större upprustning av köket så gör vi gärna det också! Beskriv ditt ärende i offertförfrågan!

  Golvslipning

  Vi har flera decenniers erfarenhet av golvläggning och golvslipning i Härryda. Snickarn’ i Göteborg arbetar som golventreprenör och utför golvslipning Härryda samt att vi lägger parkett och trägolv, m.m. Vi står även till tjänst med trapprenovering, listsättning och underhåll av golv och trappor.

  Vi har en bred kundbas och arbetar mot företag såväl som privatpersoner. Vissa av våra kunder vill ha mer avancerade ytbehandlingar utförda, det kan då gälla lutning, infärgning och pigmenterade oljor. I sådana fall krävs det att man utför ett utomordentligt sliparbete. Vi arbetar med alla sorters golv och byggnader, i alla sorters material man kan tänka sig. Vi utför golvläggning i Härryda med största noggrannhet.
  Lägga golv är inte lätt om man inte har kunskap och erfarenhet inom området. Skulle man göra ett litet fel i början kan det ha stora konsekvenser längre fram i arbetet.

  Det är oftast bäst att ta in en firma med en gång för att få det rätt. Har du några funderingar kring ditt golv är du välkommen att höra av dig till oss.

  Skicka snabboffert

   Vi utför även:

   • Golvslipning
   • Vattenskador
   • Fönsterrenovering
   • Kakelsättare
   • Trappslipning
   • Altan
   • Badrum
   • Terrass
   • Köksrenovering
   • Badrum
   • Staket
   • Ombyggnation

   Byggföretag Med Fokus På Snickeri

   Vi är en liten snickerifirma som vuxit sig större och större och är idag ett etablerat byggföretag i Härryda. Vi har goda kunskaper om material, dess kvalitet och vi vet hur man bygger på ekonomiskt vis. Vi har mycket bra sammanhållning i vårt arbetslag och vi ger allt redan från start när vi bygger hos dig. Snickarn’ i Göteborg ser alltid till att utföra arbeten effektivt för att hålla nere priserna, som ett seriöst byggföretag Härryda borde. Detta är för att vi vill att du skall vara nöjd med vår snickerifirma.

   Vi följer alla regelverk och bygger på ett fackmannamässigt sätt. Inte nog med det, vi lägger gärna till lite extra fint snickeri Härryda för att resultat skall bli perfekt och hålla så länge som möjligt. Behöver du byta fönster Härryda eller renovera badrum Härryda är du välkommen att kontakta oss.